Nyhets-Info - 2007-11-22

Läs nedanstående kundbrev med mitt svar, så förstår ni varför jag inte är återförsäljare till Ecklers. Mina leverantörer Corvette Central och Mid America Motorworks har bättre kvalitetskontroll! Dessutom erbjuder jag garanti och generös returrätt om du skulle bli missnöjd med någon vara (har inte hänt många gånger).
Robert
www.VetteParts.se
..................................................................................................
Paul,
det var inte kul att höra. Returnera detta till Ecklers och be att få alla kostnader åter! Jag handlar inte med Ecklers beroende på för många tidigare problem med både varor och leveranser. Mina leverantörer har högre kvalitet och jag erbjuder full garanti med returrätt om varorna inte är av förväntad kvalitet. Gummilisterna från www.corvettecentral.com är tillverkade i U.S.A. och av originalkvalitet. Jag har bl.a. dörrlister till en C4 90-96 hemma om du vill komma förbi och kolla kvaliteten. Ring alltid först - jag har verksamhetren i garaget på mitt hus Tagelgränd 4, Vsinge Täby. Jag lovar att jag inte säljer Kina-skräp (även om vissa delar idag tillverkas i Kina - bättre kvalitetskontroll).
Robert
www.VetteParts.se
.........................................
Hej,
Jag har till min C4 Cab köpt gummilister till dörrarna från Eckler's. När dessa anlände visade det sig att det var fråga om Kina skräp. Har inte monterat dem, men tvekar att göra det alls. Var rekomenderar ni att man handlar sådana delar för att få rätt finnish på dem? Beställde även de små låsbläcken som låser fast lås-stiften från cabben i cab-luckan (Bezels), samma där, riktigt dålig Kina kvalitet. Man kan se med blotta ögat att de har olika form, och att få dem att passa på bilen är HELT omöjligt. Dessa finns tydligen inte längre att få tag i från GM. Har ni något tips? Synd att Kina junket kommer fram överallt.
Intresserad av att köa från annan leverantör om det är rikigt kvalitet och passform.
Med vänlig hälsning
Paul
...............................................................................................





Copyright ® 2007 VetteParts.se