Nyhets-Info - 2008-02-27

VIKTIG information - GRATIS uppgradering av MGW-spaken!



 
Alla MGW-kunder får GRATIS uppgradering till den nya 3:e versionen av MGW-spaken!!!!


MGW-spakens 3:e generation har just kommit - efter 3 månader på marknaden. Den första versionen (till vänster) använde en uppgraderad GM-originalbussning, men kunde ge ett visst rassel/skrammel för vissa kunder vid vissa varvtal - byt till den nya "shaften" vid tillfälle. Den andra versionen (i mitten) löste alla problem med rassel/skrammel, MEN av värmen i kardantunneln kunde gummiknoppen mjukna och börja röra sig uppför axeln och kan då leda till utebliven växelfunktion - denna "shaft" måste du byta omgående. Tredje versionen (till höger) löser alla problem med en värmetåligare gummiknopp, som monterats fast och ej kan röra sig på axeln (shaften).

George på MGW - bjuder alla kunder på uppgradering till den 3:e verionen. Du får den nya "shaften" helt utan kostnad om du köpt någon av de tidigare verionerna. Vi börjar leverera den nya spaken och ersättnings-shaft under nästa vecka f.o.m. den 2 april.

OBS! Du kan enkelt byta till den nya "shaften" med växelspaken i bilen - ta bort växelspaksknoppen, ta bort damasken, ta bort växelspakens överdel, ta bort gummidamasken, lossa de fyra insexskruvarna på ovansidan, lyft av locket och se upp med de två fjädrarna på undersidan, lyft ur "shaften" och montera den nya infettade "shaften" - återmontera resten och det är klart! OBS!



Här kan du läsa mer om MGW-spaken: Om MGW-spaken på amerikanska Corvette Forumet!



MGW Short Shifters!!!
* MGW Short Shifter C5 med originalgänga för original eller Gripper knopp 2.081:-
* MGW Short Shifter C6 för originalknoppen 2.081:-
* MGW Gripper knopp finns i krom eller Satin-finish (originalgänga) 450:-







Copyright ® 2008 VetteParts.se