Nyhets-Info - 2008-05-05

Emmaboda Superstage med CCS den 4 maj 2008!



  Så blev det en lyckad tripp till Emmaboda på lördagen efter CCS Vårmöte. Aktiviteterna på Emmaboda startade 09:00 på söndagsmorgonen. Lite tidigt för de flesta efter vår (Kenta, Bosse och jag) övernattning hos Per Blomkvist i Rockneby.
För mig var det första gången på en riktig Superstagebana, fastän jag ordnat en del Mini-Superstage på Lunda och Barkarby tidigare.
Jag började med 1 min 49 sekunder - inte bra, men andra körningen blev 1,46 och så några övningpass sen 1,39 och en avslutande 1,37:50 - en tid som jag får vara nöjd med efter första dagens körningar på en riktig SuperStagebana. Ville inte heller knäcka konkurrensen eftersom jag sänkte varvtiden med minst 2 sekunder per runda - det spar jag till nästa omgång. De riktiga rävarna var nere på 1,32 - men de har ju tjuvtränat i flera år, så se upp när jag kommer dit nästa gång! Jag tror det blev 13 deltagare och 18 besökande Corvetter. OBS! 4 Corvetter var utrustade med MGW Short Shifter - tre av dessa körde Superstage med gott resultat. Dock hade nog de flesta bilarna automatlåda. Robert












Copyright ® 2008 VetteParts.se