Nyhets-Info - 2008-10-01

Lågsäsong i vår bransch!
Vi har sämre service 1 oktober - 15 januari 2009!



 
Information till våra kunder!!

Normalt är hösten lågsäsong inom vår bransch. Konkurrenterna tar semester!
Vi har öppet - men sänker ambitionsnivån fram till den 15:e januari 2009!

* Vi jobbar, men blir svårare att nå på telefon - skicka mail!
* Beställningar och e-mail besvaras inom några dagar - om i Sverige!
* Leveranstiderna kommer att öka till cirka 3-6 veckor!

Tomt i plånboken efter en lång skön sommar med mycket Corvette-aktiviteter och nu skjuter de flesta på sina inköp till tidigt 2009 - bl.a. också beroende på den ekonomiska världskrisen som drabbat de flesta av oss på det ena eller andra sättet. Försäljningen av min C5 Z06 har gått trögt - för många bilar till salu och för få köpare, blandat med en mängd skrotbilar som kommer direkt från U.S.A. köpta till ett lågt pris och med en låg dollarkurs, men som blir ännu mer svårsålda när det uppdagas att de är krockskadade, vattenskadade eller stormskadade - men de pressar ändå ner priserna på övriga bilar. Köpläge när en fin C6 Z06 kostar under 500.000:-!

 Offererar just allt i karossdelar till en ny men stormskadad C6 Z06, som fått ett träd över sig i Florida och blivit intryckt runt om - kostar en del att fixa, men var billig i U.S.A.!  
    Själv kommer jag att resa en del inom Sverig och utomlands, flyttar prylar och bil till brorsans nya ställe söder om Hjo - 300 kvm garage, 200+200 kvm hangar, 300 kvm fint timmerhus med butik m.m. - Allt köpt för 700.000:-! Jag letar efter ett liknande ställe själv till våren!


...och så, dags att börja plocka ner bilen för att se över vad som måste anskaffas till nästa säsong!



Ha en skön höst och vinter! Vila upp er! Sköt om familjen! Till våren blir det full fart igen! / Robert





Copyright ® 2008 VetteParts.se