Nyhets-Info - 2009-07-24

Äntligen nya däck på min C5 Z06!


 
Efter sju sorger och åtta bedrövelser sitter det nu nya Michelin Pilot Sport PS2 295/35-ZR18 bakdäck på min C5 Z06! www.dackonline.se levererade gamla Pilot Sport från slutet av 2006 - två gånger - sen gav de upp och konstaterade att de inte kunde leverera Michelin Pilot Sport PS2. Pengarna fick jag tillbaks - men hela hanteringen tog tre veckor - så jag fick köra runt med nästan blankslitan däck i väntan på nya.

Så i torsdags förra veckan kontaktade jag Alvén & Ingvarsson som fixade fram rätt däck på en vecka till samma låga priser, 3.700:-/styck.
Och så skulle däcken monteras! Brorsan Sune brukar ju göra detta åt mig, men efter en dag på Kinnekulle Ring med SMC och nya hojen Kawasaki ZX12R på 178 hk - så blev han så ledbruten att han inte kunde hjälpa mig med monteringen.

Vad göra? Jo, ringer runt till några däckfirmor i Täby - 710:- för montering av två däck. Alldeles för dyrt för mig, så jag kollar på www.dackonlin.se och hittar firman tryggracing.nu i Täby Kyrkby. Ringer och bokar tid - kör förbi och får montering och balansering utförd direkt till nästan halva priset - och proffsigt gjort dessutom! Och så blir det en timmes snack om racing, hans Lola T70, gamla racingkompisar o.s.v. Super jobb till superpris! Åk till TryggRacing nästa gång du behöver hjälp med dina däck - honom kan jag verkligen rekommendera!



Ha en skön sommar! / Robert


Copyright ® 2009 VetteParts.se