Vararam VR-B2 monterat i Z06'an

+40 hk ?! - vi får se till våren!

Om vårt företag 

Vi är specialister på import av Corvette reservdelar och tillbehör.
Vi vill utveckla Corvette-hobbyn i Sverige genom att leverera reservdelar och tillbehör av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser - så att Du som kund får råd att skaffa rätt delar.

Våra leverantörer

Corvette Central

 

SUMMIT Racing

 

EliteEngineering USA

 

MGW Precision, Inc.

 

PARAGON Corvette Restoration

 

KATECH Performance Inc.

 

ZIP Corvette

 

GM Original Reservdelar

 

  Företagets policy!

  Vi skall erbjuda reservdelar och tillbehör till alla modeller av Chevrolet Corvette till låga   priser som understiger privat egenimport från U.S.A. samtidigt som vi erbjuder   leveranssäkerhet, högsta kvalitet och alla garantier. Du skall vara 100% nöjd med de   produkter vi levererar - annars har vi misslyckats!

  Vår ambition är att bli störst och bäst på Corvette reservdelar och tillbehör i Sverige!
 

Robert Palmqvist - ägare

 

Robert började sitt Corvetteintresse redan 1974, då han köpte sin första Corvette, en 1969 427 cabriolet med automat. Hösten 1974 var han med om att starta Club Corvette Sweden - och därefter har bollen rullat - läs mer här: Roberts Corvettehistoria - Corvette Magasinet hösten 2005
Hösten 2005 skrevs en artikel om Robert i Corvette Magasinet, samtidigt som han just pensionerat sig efter 25 år inom IT och tänkt ägna resten av livet bara åt sina två stora hobbies golf och sportbilar. Så, Robert Palmqvist Racing startades våren 2006 för att kunna erbjuda marknaden bättre priser på Corvette reservdelar och tillbehör - Succéen var oundviklig - med priser 30-50% under svenska priser på Corvettedelar, så formligen exploderade verksamheten i det trånga garaget i Täby. Resultatet ser Du nu - med Vette Parts Sweden har Robert nu startat ett nytt Corvetteföretag som på ett professionellt sätt skall möta den svenska efterfrågan på Corvette reservdelar, tillbehör och nu även avancerad service!
Robert åker idag en gul Corvette 2001 Z06! Lite bilder!

Brorsan Sune - chefsmekaniker

 

Min bror Sune började sitt Corvetteintresse redan som trettonåring, då han fick provköra min 69'a Corvette med skrikande däck i ett parkeringsgarage. Det ledde till ett fördjupat bil- och MC-intresse, samt utbildning till bilmekaniker - "bäst i klassen!". Därefter jobbade han som bilmekaniker på SAAB, tekniker och specialist på Motormännen och numera lärare i fordonsteknik. Han har lång erfarenhet som tävlingsförare i Roadracing - jag kommer ihåg hans första tävling i roadracing, där han otippad körde in på en 7:plats med sin Suzuki 1100. Sune är en mycket noggrann mekaniker, perfektionist skulle man kunna säga, som aldrig lämnar något åt slumpen. Han har bl.a. byggt flera AC Cobra repliker och totalrenoverat motorer och bromsar på de flesta bilar inkl. Corvetter. Du kan tryggt lämna Dina monteringsjobb, ombyggnader och trimningar i hans händer!
Sune åker idag en svart Corvette 2009 LS3 automat!

Copyright ® 2024 VetteParts.se
För mer information: info@VetteParts.se 

Hem

Företaget

Service

Beställning

English please!

Kontaktinfo